JOHNNY'S BURGER COMPANY TILBURG

JOHNNY'S BURGER COMPANY TILBURG Burgers and more!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1404 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Johnny's Burger Company Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2022 om 19:51 Fast delivery and tasty food.
8 mei 2022 om 22:46 Eten kwam lekker warm aan en smaakte prima. Was zeker niet te weinig!
8 mei 2022 om 2:43 I've been waiting for my order for five hours and it still hasn't arrived and I don't think it will arrive too soon ...
3 mei 2022 om 13:04 Super lekker.. super snel ..
1 mei 2022 om 0:53 Gevraagd geen bacon op de burger te doen toch gedaan al de 2e x en eten was koud voor de rest alles prima
30 apr 2022 om 12:06 de koerier klopte één keer en ging toen en kwam nooit meer terug, geld was verloren, eten was weg. mislukking
29 apr 2022 om 7:48 Het eten was goed. Maar het cadeautje uit de kinderbox miste en de mayonaise. Je probeert tot 3x toe het bedrijf te bellen binnen openingstijden maar er wordt niet opgenomen. Waardeloos.
28 apr 2022 om 9:15 Bezorger was veel te vroeg! Gelukkig was ik al thuis. Burgers koud en droog, salade juist kletsnat, niet te eten. We hadden een kinderbox besteld maar er zat niks bij. Hier ga ik niet meer bestellen.
25 apr 2022 om 21:31 Prima eten en snelle bezorging. Twister fries gekregen ipv de bestelde wedges. Had wel vermeld mogen worden. Spicy veggie burger mag pittiger, maar wel lekker :)
25 apr 2022 om 2:46 Tasty, but long waiting time.
23 apr 2022 om 10:41 Food is always delicious and delivery is much faster than before.
21 apr 2022 om 18:43 Last time to order from there.